+ Meer informatie

• AMSTERDAM (ANP) - De 35-

1 minuut leestijd

• HOOGEVEEN - De Raad van State behandelt morgen een beroepschrift van de eigenaar van een goken amusementshal aan de Hoofdstraat in Hoogeveen. Het beroepschrift is een gevolg van een besluit van de Hoogeveense gemeenteraad in 1989 om de gokhal met politiedwang te sluiten. Het raadsbesluit is destijds op verzoek van de eigenaar geschorst door de Raad van State. Burgemeester dr. S. Faber gaat morgen persoonlijk in Den Haag het standpunt verdedigen van de gemeenteraad.

jarige gedetineerde A. B. is er gisteren in geslaagd te ontkomen uit de Bijlmerbajes in Amsterdam. De man, die wegens handel in verdovende middelen een straf van vijf jaar moet uitzitten, kon slechts kort van zijn vrijheid genieten.

Hij werd vrijwel direct na zijn ontsnapping aangehouden en weer vastgezet. B. ontkwam vanaf de luchtplaats en zwom vervolgens een gracht over. Dit deelde een politiewoordvoerder gisteren mee.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.