+ Meer informatie

Geen echte kampeerders

2 minuten leestijd

De groei van Canvas is onstuimig te noemen. Van de sohere tent die in het vakantieland gehuurd kon worden is niet veel meer over?

„Die ontwikkeling is met stappen gegaan. Canvas heeft het principe van de huurtentvakanties uitgevonden en steeds beter uitgeruste tenten beschikbaar gesteld. Onze vernieuwingen worden echter steeds overgenomen: een ijskast, echte bedden, surfplanken die men gratis mag gebruiken, zeilinstructeurs, hangmatten enzovoorts. De concurrent volgt. Op afstand". Canvas Holidays verhuurt momenteel op 128 plaatsen in zeven Landen volledig ingerichte ten

Kinderen hebben het in de praktijk reuze naar hun zin. En daarom genieten hun ouders ook. Er ontstaat zo een grappig fenomeen: wij verkopen immers ook exclusieve vakantiehuizen met veel comfort. Het blijkt dat een grote groep rriensen die altijd in een appartement of met een boek in de zon in Toscane zaten, kinderen krijgen die zeggen: „Pappie, gaan we nog wat doen?" Dan moet je toch je stoel uit. Als je als ouders bereid bent in comfort een stapje terug te doen, maar je bereikt daarmee dat de kinderen het de hele dag naar hun zin hebben, is Canvas een goed alternatief.

De meerderheid van onze gasten was geen echte kampeerder. Als je bergschoenen gewend bent of als je een trektocht door IJsland achter de rug hebt, dan kan ik me voorstellen dat je zegt: „Dit is niet echt kamperen"". Canvas mikt op de mensen met een brede beurs die de luxe wat laten varen?

„Het is niet zo dat we zeggen: Dit is de allergoedkoopste manier van vakantie vieren. Een huurtent kost bij ons 800 tot 1000 gulden per week. Aan de andere kant zijn er mensen die zeggen: Ja, dat is een heel bedrag, maar dan zit je met zes man wel een week aan de Cóte d'Azur,

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.