+ Meer informatie

Brady weer geopereerd

1 minuut leestijd

WASHINGTON — De perschef van het \Vitte Huis, James Brady, die tijdens de aanslag op president Eeagan een kogel in. zijn hoofd kreeg, is maandagavond opnieuw geopereerd, omdat in zijn longen bloedpropjes waren ontdekt.

Een woordvoerder van het ziekenhuis zei dat een filter is geplaatst en dat de propjes zo klein zijn dat Brady geen levensgevaar loopt. De 40-jarigê Brady werd op 30 maart direct na de aanslag aan zijn hersenen geopereerd. Op 22 april werd hij opnieuw geopereerd om de druk op zijn hersenen te verlichten die ontstaan was door een luchtlék in zijn schedel. Een week geleden werd opnieuw een luchtlék ontdekt maar werd niet geopereerd.

De bloedpropjes in zijn rechterlong zijn volgens de woordvoerder blijkbaar veroorzaakt door ophoping van bloed in Brady's voeten en benen. De chirurg verwacht dat zij zonder verdere behandeling zullen verdwijnen.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.