+ Meer informatie

Man schiet op vrouw, buurman en zichzelf

1 minuut leestijd

RIDDERKERK — De 53-jarige metaaldraaier H. in 't V. heeft in de nacht van donderdag op vrijdag geprobeerd zijn echtgenote Tatijana Sawtschenkow (49) van het leven te beroven.

Gewapend met een revolver drong hij haar woning aan de Geerlaan te Ridderkerk binnen, waar zij sinds januari woonde. Het echtpaar was in een echtscheidingsprocedure gewikkeld.

De man vuurde twee schoten op zijn in Rusland geboren echtgenote af. Zij werd niet of nauwelijks geraakt. Een te hulp geschoten buurman, de 46-jari:ge W. van Iterson, werd ook geraakt. Hij kreeg een kogel in de borst en werd in een ziekenhuis opgenomen.

De politie trof de dader in zijn huis Op bed aan. Hij had zich een kogel door het hoofd geschoten. De man is in zorgwekkende toestand in het Dijkzigt-Zdekenhuis te Rotterdam opgenomen,

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.