+ Meer informatie

DEDEMSVAART —

1 minuut leestijd

EINDHOVEN — Twee leerlingen van de Floore Evers-scholengemeenschap in Eindhoven hebben bekend vorige week hun school na een inbraak in brand te hebben gestoken.

Een felle uitslaande brand ' in Dedemsvaart heeft in de nacht van maandag op dinsdag een deel van het houtbedrijf Houtman bv in de as gelegd. Een montageen een opslaghal van het bedrijf, waar onder andere keukens en meubelen worden gefabriceerd, gingen in vlammen op. Twee andere hallen, waarin onder meer lakken waren opgeslagen, liepen flinke waterschade op. Volgens de politie is de schade enkele miljoenen. Daardoor ontstond een schade van een kleine zes miljoen gulden. Het houten scholencomplex aan de Argonautenlaan brandde tot de grond toe af. De leerlingen, de zeventienjarige J. van A. en de zestienjarige W. B. zouden dit jaar eindexamen doen.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.