+ Meer informatie

Mishandeld (I)

4 minuten leestijd

DOETINCHEM - Een 20-jarige inwoner van Doetinchem heeft gisteren bij de politie aangifte gedaan van mishandeling. De mishandeling had plaats op 13 september tussen 22.00 en 22.30 uur. De man werd in de bocht nabij de Eduard Schilderinkstraat in Doetinchem plotseling aangevallen door vier jongens. Dezen schopten en sloegen hem zonder enige aanleiding. Het slachtoffer werd als gevolg hiervan met een lichte hersenschudding en kneuzingen opgenomen in het ziekenhuis.

Pinnen

GELDERMALSEN - Een 71-jarige inwoner van Geldermalsen deed gisteren aangifte van het feit dat hij door twee mannen een paar duizend gulden lichter is gemaakt. Toen hij problemen had met de pinautomaat boden de mannen aan hem een handje te helpen. Ze staken hun eigen pasje ook in de automaat, toetsten een code in en kregen geld. Naderhand bleek dat er 2000 gulden van zijn rekening was afgeschreven.

A7

GRONINGEN - De A7 tussen Groningen en Drachten is niet langer afgesloten voor vrachtverkeer. De maatregel betrof vrachtwagens met een laadvermogen van meer dan 60 ton. Rijkswaterstaat achtte het viaduct bij Hoogkerk niet meer betrouwbaar na de grote brand die eind augustus onder het bouwwerk woedde. Het viaduct is voorlopig gerepareerd met 200 stutten. De brand verwoestte drie landbouwwagens met 700 balen stro, waardoor het bouwwerk zwaar beschadigd raakte. Het viaduct moet grotendeels worden vervangen. De stalen en betonnen constructie is door de beschadiging niet sterk genoeg meer om het verkeer te kunnen dragen. De definitieve reparatie van het viaduct heeft in de loop van volgend jaar plaats.

Stadsburgerweyden

KAMPEN - De Kamper CDA-wethouder H. Breman heeft gisteren het eerste exemplaar van het boekje "Stadswandeling het Groene Hart en Stadsburgerweyden" overhandigd aan prof. dr. P. Zonderwijk. Het boekje, met beschrijvingen van een stadswandeling door het Groene Hart en de Stadsburgerweyden, laat lezers kennismaken met het natuurgebied in het hart van de stad.

Mishandeld (II)

NIJMEGEN - Een 30-jarige vrouw uit Nijmegen is gisterochtend in de Kamperfoeliestraat in haar woonplaats mishandeld. Een voor haar bekende man volgde haar en maakte vervelende opmerkingen. Vervolgens sloeg hij haar in het gezicht, trok haar aan de haren en stompte haar in de maag. De vrouw deed aangifte van de mishandeling.

Mishandeld (III)

UBBERGEN - Een 30-jarige Nijmeegse fietste op Hengstdal in Ubbergen toen er plotseling een man op de weg stond. Toen de vrouw hem passeerde, werd ze door de man van de fiets geslagen. Toen ze op de grond lag, kreeg ze nog een klap. De vrouw wist daarna te ontkomen. De dader is blank, ongeveer 40 jaar, tussen 1,80 en 1,85 meter, normaal postuur, smal, pokdalig en onverzorgd gezicht, lange haren, geen snor, bril of baard. De man droeg een korte leren jas en groene rubber laarzen.

Beroving

WEHL - Een 38-jarige inwoner van Zutphen is gisteren het slachtoffer geworden van een beroving. De vrouw liep naar haar auto, die op een parkeerplaats aan de Grotestraat in Wehl stond. Plotseling werd ze van achteren beetgepakt door een nog onbekende man, die haar tas afpakte. In de tas zat een geldkistje. De man gaf de vrouw vervolgens een klap en ging er te voet vandoor. De politie startte direct daarop een zoekactie met een speurhond. De dader was echter onvindbaar.

Gestolen

ZALTBOMMEL - Uit een bedrijf aan de Wielkamp in Zaltbommel zijn gisteren twee laptops met printers en modems gestolen. Dat gebeurde terwijl een van de medewerkers nog aan het werk was. De toegangsdeur van het bedrijf was daarom niet gesloten. De computers met toebehoren hebben een waarde van enkele tienduizenden guldens. Een 30-jarige medewerker van het bedrijf deed aangifte van de diefstal. De politie adviseert bedrijfsmedewerkers die na kantoortijd doorwerken alle deuren af te sluiten.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.