+ Meer informatie

Indrukwekkende parade Spanje

1 minuut leestijd

MADRID — Onder strenge veiligheidsmaatregelen door de vrees voor terreurdaden en onder bescherming van 7000 politiemensen heeft het Spaanse leger zondag de traditionele "Dag van de Strijdkrachten" gevierd. Dit gebeurde met een indrukwekkende militaire parade in Barcelona.

Koning Juan Carlos nam als opperbevelhebber van de strijdkrachten een parade af van 13000 soldaten uit alle onderdelen en van 1138 voertuigen, waaronder talrijke pantserwagens. Bovendien vlogen 155 vliegtuigen en helikopters over. Het feest van de Dag van de Strijdkrachten, dat werd overschaduwd door de gijzelingszaak in Barcelona, was vrijdag al begonnen met een grote vlootparade die door meer dan 0.000 mensen werd bekeken.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.