+ Meer informatie

Kansen voor ruimtelijke ordening

1 minuut leestijd

NUMEGEN — De slechter wordende economie in ons land hoeft geen directe consequenties te hebben voor de plannen en doelstellingen op het gebied van de ruimtelijke ordening.

De doelstellingen blijven weliswaar overeind maar we moeten wel beseffen dat de termijn waarbinnen een aantal wenselijkheden op dat gebied gerealiseerd kunnen worden, verlengd wordt. Dit zei minister Beelaerts van Blokland (Volkshuisvesting en ruimtelijke ordening) vandaag in Nijmegen. De bewindsman sprak daar op een studiedag van de stichting studiecentrum marktontwikkeling over „ruimtelijke ordeningsproblematieken in een stagnerende economie".

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.