, lijke prijzen op, maar laten het slib en het vervuilde water in de tank achtet;." Dat is volgens het provinciebestuur eeiT' werkwijze, die ernstige gevolgen kan , hebben voor het milieu in de toekomst."> , lijke prijzen op, maar laten het slib en het vervuilde water in de tank achtet;." Dat is volgens het provinciebestuur eeiT' werkwijze, die ernstige gevolgen kan , hebben voor het milieu in de toekomst."> , lijke prijzen op, maar laten het slib en het vervuilde water in de tank achtet;." Dat is volgens het provinciebestuur eeiT' werkwijze, die ernstige gevolgen kan , hebben voor het milieu in de toekomst.">
+ Meer informatie

Malafide bedrijven in actie tankslag

1 minuut leestijd

ARNHEM — Gedeputeerde Staten van Gelderland hebben de bevolking-aan het begin van de „actie tankslag" in, deze provincie gewaarschuwd voor malafide bedrijven. Deze bedrijven ha'^" len wel de olieresten tegen aantrekke>, lijke prijzen op, maar laten het slib en het vervuilde water in de tank achtet;." Dat is volgens het provinciebestuur eeiT' werkwijze, die ernstige gevolgen kan , hebben voor het milieu in de toekomst.

De inwoners van Gelderland, wordt; aangeraden in geval van twijfel te informeren. De provincie heeft namelijk ; voor de actie een aantal bonafide be- 'drijven ingeschakeld.

De actie tankslag, die ook in andere • delen van het land plaats had of nog wordt gehouden, is bedoeld om de ver- • geten olietanks in de grond onschade-* lijk te maken. In Gelderland alleen al-. zitten duizenden van die tanks in de bo- dem. ; *

De actie tankslag wordt geheel door ; de overheid betaald. De eigenaren van , oude tanks hoeven voor het leegpom- » pen ervan niets te betalen. Het kan zelfs" geld opleveren, als er nog veel olie inzit. '•''..

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.