+ Meer informatie

Vorstelijk

1 minuut leestijd

Prins Bernard ontvangt ambulance voor Kenia
Op maandag 26 mei nam Prins Bernhard op paleis Soestdijk een ambulance in ontvangst ten behoeve van AMREF Flying Doctors in Kenia. De ambulance is een geschenk van het rendementsfonds Uni-invest N.V. aan de stichting AMREF Flying Doctors Gala. Deze stichting organiseert jaarlijks een galabijeenkomst, waarvan de opbrengst ten goede komt aan AMREF Flying Doctors. Prins Bernhard is beschermheer van deze stichting.

Prinses Margriet opent schilderijenexpo
In het Koninklijk Paleis op de Dam in Amsterdam heeft prinses Margriet op 5 juni de tentoonstelling "Het Paleis in de Schilderkunst van de Gouden Eeuw" geopend. De expositie is gewijd aan schilders uit de 17e eeuw die zich lieten inspireren door dit paleis, dat oorspronkelijk als raadhuis werd ontworpen door Jacob van Campen.

Prins Claus opent gebouw landbouwkeuringsdienst
Prins Claus heeft op 3 juni in Emmeloord het verbouwde en uitgebreide gebouw geopend van de Stichting Nederlandse Algemene Keuringsdienst voor zaaigoed en pootgoed van landbouwgewassen (NAK). De NAK is in 1932 opgericht met het doel duidelijke kwaliteitsnormen en keuringsmethoden voor zaai- en pootgoed te realiseren. De dienst houdt zich onder meer bezig met het opsporen van ziekten, geeft adviezen en draagt zorg voor opleidingen.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.