+ Meer informatie

Onroerend goedfonds AmNed 3

1 minuut leestijd

ROTTERDAM — Voor beleggers die het hen ter beschikking staande vermogen via hun eigen NV of BV willen beleggen in Amerikaans onroerend goed, wordt op 1 juni de inschrijving geopend op participaties in de maatschap AmNed 3.

Het is het derde fonds, dat in een jaar wordt geïntroduceerd door de Maatschappij tot Verwerving en Beheer van Amerikaans Vastgoed AmNedVast BV. Er wordt weer gestreefd naar de plaatsing van zestig tot honderd participaties van 125.000 dollar, waarvoor inclusief een in de VS op te nemen hypotheek van 125.000 dollar, commercieel vastgoed (kantoren, winkels, bedrijfshallen) zal worden gekocht ter waarde van 250.000 dollar. Volgens het introductiebericht van het fonds zal de maatschap na zes en zeven jaar worden opgeheven en komt het rendement dan uiteindelijk neer op zeventien pet per jaar, dat geheel fiscaal vrij is.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.