+ Meer informatie

Jongeren SGP bijeen in Gouda

1 minuut leestijd

GOUDA Op zaterdag 25 april a.s. organiseert het Landelijk Verband van Staatkundig Gereformeerde Studieverenigingen (LVSGS) een verkiezingsbijeenkomst in de (oude) aula van de „Driestar" aan de Ronsseweg te Gouda.

SGP-lijsttrekker ir. H. van Rossum spreekt over „Een beslissend uitgangspunt" en de derde kandidaat op de lijst, ir. B. J. van der Vlies belicht het uitgangspunt „Van belang, ook voor ons volk". Beide referaten naar aanleiding van het verkiezingsthema „Gerechtigheid verhoogt een volk". De bijeenkomst is georganiseerd als onderdeel van de (39e) jaarvergadering, 's morgens komen huishoudelijke zaken aan de orde.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.