+ Meer informatie

VAN DE REDACTIE

1 minuut leestijd

In dit nummer kunt u de weergave lezen van de verschilende elementen van de landelijke ambtsdragersconferentie d.d. 5 april 2003.

Het onderwerp van deze dag luidde: ‘Hoe stellen wij ons voor om in de toekomst Kerk van Christus te zijn?’ Het comité had voor de beantwoording van deze vraag een drietal sprekers uitgenodigd, te weten:

- ds. J.M. Batteau (1946), predikant van de Geref. Kerk (vrijg.) te Den Haag-Cen-trum/Scheveningen, die sprak over de positie van de kerk temidden van de wereldgodsdiensten;

- dr. A. van der Dussen (1951), predikant van de Ned. Geref. Kerk te Eindhoven, die sprak over de positie van de kerk in de samenleving in brede zin;

- drs. M.C. Mulder (1958), predikant van de Chr. Geref. Kerk te Goes, die sprak over de kerk op weg naar de grote toekomst.

De conferentie werd geopend door de voorzitter van het comité van voorbereiding, br. D. Koole, en ds. C. van Atten te Hilversum-Oost sprak een slotwoord.

Namens de redactie,

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.