+ Meer informatie

Benoemingen aan de VU

1 minuut leestijd

AMSTERDAM — Prof. Dr. H. Verheul, rector magnificus van de Vrije Universiteit, is voor de periode 1 september 1981 — 1 september 1983 als zodanig herbenoemd door het bestuur van de „Vereniging voor wetenschappelijk onderwijs op gereformeerde grondslag", de vereniging waarvan de VU uitgaat.

Verheul werd geboren in 1935. Hij studeerde, experimentele natuurkunde aan de VU, waar hij in 1962 promoveerde. In 1965 werd hij benoemd tot lector en in 1969 tot gewoon hoogleraar in de natuurkunde.

Van december 1977 tot februari 1978 nam hij wegens het vertrek van de toenmalige rector magnificus, prof. mr. J. de Ruiter, (benoemd tot minister van Justitie) het rectoraat waar.

Het college van dekanen van de VU heeft prof. dr. J. P. Kuiper, conrector, voor de periode 1 januari 1982 - 1 september 1984 als zodanig herbenoemd.

Eveneens heeft het college prof. dr. D. Th. Kuiper voor de periode 1 september 1981-1 september 1984 benoemd als conrector.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.