+ Meer informatie

Gromyko wil conferentie in Geneve hervatten

1 minuut leestijd

MOSKOU — Minister van buitenlandse zaken, Gromyko van de Sovjet Unie, heeft in een brief aan secretaris-generaal Waldheim van de Verenigde Naties opnieuw aangedrongen op hervatting van de Geneefse vredesconferentie over het Midden-Oosten, aldus heeft Tass zaterdag bericht.

Aan de conferentie, die volgens de brief van Gromyko de ,,enige betrouwbare weg" naar vrede in het Midden Oosten is, moet ook worden deelgenomen door de Palestijnse bevrijdingsorganisatie. Israël weigert nog altijd te onderhandelen met de PLO en de Verenigde Staten, met de Sovjet Unie voorzitter van de conferentie, hebben zich verzet tegen uitnodiging van de PLO voor de conferentie.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.