+ Meer informatie

Mogelijk nieuwe stroomcentrales aan de kust

1 minuut leestijd

DEN HAAG (ANP) - De mogelijkheid van nieuwe elektriciteitscentrales aan de kust tussen IJmuiden en Petten, in het Westland en tussen Bleiswijk, Bergschenhoek en Berkel —de laatste twee bij voorkeur eenheden voor warmte-kracht-koppeljng (WKK)— en een milieutoets bij de . keuze van nieuwe vestigingsplaatsen. Dat zijn nieuwe elementen die een rol spelen bij de opstelling van een nieuw Structuurschema voor de Elektriciteitsvoorziening (SEV) door minister Andriessen van economische zaken.

In het SEV zullen de plaatsen worden vastgesteld voor elektriciteitscentrales van 500 megawatt of meer. Het gaat om bestaande en nieuw te bou

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.