+ Meer informatie

BLESKENSGRAAF - De

1 minuut leestijd

BOSKOOP - Geheel onverwacht heeft de Boskoopse wethouder H. N. van Teylingen (VVD) zijn aftreden aangekondigd. Na vijf jaar wethouderschap en een druk bestaan in een eigen bedrijf zegt hij deze werkzaamheden om gezondheidsredenen niet meer te kunnen combineren. Hij wordt opgevolgd door raadslid mevrouw drs. H. C. M. van de Wetering.

raad van Graafstroom moet maandagavond beslissen over een subsidie voor het dorpshuis in Ottoland. B en W stellen voor het dorpshuis 14.300 gulden investeringssubsidie toe te kennen. In de laatst gehouden raadsvergadering werd besloten het dorpshuis geen extra subsidie toe te kennen. Daarbij werd het voorstel van PvdA en VVD om 18.000 gulden toe te kennen verworpen door de fracties van CDA, SGP en RPF. Het voorstel van het college om 10.000 gulden toe te kennen, werd verworpen door PvdA, VVD, SGP en RPF.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.