Digibron cookies

Voor optimale prestaties van de website gebruiken wij cookies. Overeenstemmig met de EU GDPR kunt u kiezen welke cookies u wilt toestaan.

Noodzakelijke en wettelijk toegestane cookies

Noodzakelijke en wettelijk toegestane cookies zijn verplicht om de basisfunctionaliteit van Digibron te kunnen gebruiken.

Optionele cookies

Onderstaande cookies zijn optioneel, maar verbeteren uw ervaring van Digibron.

Bekijk het origineel

In de Chinese keuken doet de wok het werk

Bekijk het origineel

Bladerweergave niet beschikbaar
+ Meer informatie

In de Chinese keuken doet de wok het werk

4 minuten leestijd Arcering uitzetten

Chinees eten is in de hele westerse wereld populair. De samenstelling van toppers als tjaptjoi en bami wijkt echter vaak nogal af van de authentieke recepten. De Chinese kok Ken Hom moet van de verwesterde versies -"tweedehands gerechten"- weinig hebben. Hij maakt zich sterk voor het verbreiden van de manier waarop in zijn land van herkomst echt wordt gekookt. Met de wok in de hoofdrol.

U heeft geen rechten om dit artikel te lezen Premium Artikel

Dit artikel is exclusief leesbaar voor abonnees met een RD-abonnement, een zesdaags abonnement op het RD of op de e-paper. Dit artikel lezen? Log in op uw EMG-account of neem een abonnement.

Inloggen Neem (proef)abonnement

Bekijk de hele uitgave van zaterdag 30 september 2000

Reformatorisch Dagblad | 40 Pagina's

In de Chinese keuken doet de wok het werk

Bekijk de hele uitgave van zaterdag 30 september 2000

Reformatorisch Dagblad | 40 Pagina's