+ Meer informatie

Meer informatie

1 minuut leestijd

Het VVD-kamerlid Dijkstal zei in een reactie dat hij de betrokken bewindslieden op 12 september tijdens een besloten vergadering van de Kamercpmmissies voor buitenlandse zaken en justitie om meer informatie zal vragen. Met name het NRC-bericht dat Justitie al in 1985 door de CRI is ingelicht over de betrokkenheid van de Surinaamse legerleiding bij de handel in cocaïne is nieuw voor hem. „Ik zal zeker vragen of dat klopt", aldus het VVD-kamerlid.

Gemeenten zijn veel te weinig op de hoogte van de woonwensen van Molukkers, vindt de "Werkgroep Iduizend", die een onderzoek heeft gedaan naar het huisvestingsbeleid van verschillende gemeenten. Op de foto het woonoord Lunetten in Vught. FOM RD

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.