+ Meer informatie

Zendinskalender 1963 IS VERSCHENEN

1 minuut leestijd

Ds A. Bikker zona ons een exemplaar van de Zendingskalender 1963 met het verzoek daar enkele regels aan te wijden. We doen dit met genoegen om twee redenen. In de eerste plaats omdat het een werkelijk mooie kalender is. Er zijn instellingen, die uitgesproken wanprodukten op de markt brengen, die daar terwille van het goede doel met alle macht moeten worden aangeprezen. De zendingsdeputaties doen het gelukkig anders; zij zorgen voor iets plezierigs aan de wand. Alleen al de kostelijke kinderplaat voor mei—juni is het beetje geld waard, die voor deze kalender gevraagd wordt. Met zulke prenten worden hele gezinnen als vanzelf belangstellend om Venda-land. En de interesse wordt dan verder gevoed door de korte, instructieve stukjes op de achterzijde van de bladen. Deputaties, gefeliciteerd met de uitgave 1963. Daar blijkt feeling uit voor „public relations.”

De prijs is, besteld bij agenten of zendingscommissies f 1,—, bij boekhandelaar Van Brummen te Dordrecht (postbus 24) f 1,25. Wie er een koopt steunt de zending ook nog een beetje. Hoe is het mogelijk voor zo’n krats!

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.