+ Meer informatie

Bouw CAI uitgesteld

1 minuut leestijd

BODEGRAVEN — De aanleg van een Centrale Antenneinrichting (CAI) in de gehele wijk Broekvelden is voorlopig uitgesteld. Het voorstel werd teruggenomen omdat enkele raadsleden meer flnanciële en technische gegevens wilden hebben. Ook aan dit punt werd een uitvoerig debat gewijd, onder meer over de aansluitplicht (die er niet is aldus de gemeente).

De heer Van der Maat (WD) kwam uiteindelijk met het voorstel om het stuk nog eens te bespreken in de Commissie Openbare werken, aangevuld met de nodig geachte gegevens. Daarna komt het terug in de raad.

Voor het rioleringsstelsel dat moest worden vernieuwd in verband met de bouw van een zuiveringsinstallatie voor afvalwater krijgt men geen rijkssubsidie. Het college antwoordt op vragen uit de raad, dat de gemeente daar ook niet op had gerekend.

Besloten werd om de Meije-school, een hogere vergoeding voor de vervoerskosten te geven om de kinderen naar Zwammerdam te kuimen brengen. De uitbreiding van het zwembad vond een goed gehoor. De voorlopige voorbereidingskosten daarvoor (1 ton) werden goedgekeurd. De gemeente had hiervoor in het verleden bijna drie ton gereserveerd.

Het voorstel om de molen de ,,Markduif' aan de Overtocht snel te restaureren en daarvoor een krediet van 150.000 gulden te verlenen werd ondersteund.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.