+ Meer informatie

Buurman vermoord

1 minuut leestijd

ALPHEN AAN DEN EIJN — Een 43-jarige inwoner van Alphen aan den Rijn heeft in de nacht van zaterdag op. zondag zijn 51-jarige buurman W. van der Vlugt met messteken op het leven gebracht.

Volgens een woordvoerder van de Alphense politie was de aanlei-j ding voor de steekpartij de geluidsoverlast, die het slachtoffer veroorzaakte met zijn stereo-installatie.

Van der Vlugts buurman had volgens de politie eerder op de avond al enkele malen gevraagd of de muziek wat zachter gezet kon worden. Toen het slachtoffer bij een van de gelegenheden een klap uitdeelde, werd zijn buurman zo kwaad, dat hij een kris ging halen Van der Vlugt hiermee zes steken toediende. De politie, die door omwonenden was gealarmeerd, hield de dader aan bij zijn woning. Het slachtoffer overleed in een ziekenhuis.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.