+ Meer informatie

Kirschflip

2 minuten leestijd

2 eieren, 50 g basterdsuiker, 1 dl kirsch, ¥2 liter yoghurt, frambozenlimonadesiroop.

Klop de eierdooiers met de suiker schuimig. Voeg de kirsch toe en al roerende de yoghurt tot een schuimige massa is verkregen. Schep er de stijfgeslagen eiwitten door. Serveer de flip in een wijd glas en giet er voor het opdienen een scheutje limonadesiroop over. 12. Jammer genoeg duurde de rust maar even. Er liepen ook zoveel mensen door de duinen. Maar die mensen zagen mij niet. Niemand zag me, niemand hoorde me. Maar.... er was wel iemand die me rook. Weet je wie dat was? Een hond, een grote hond die met zijn baas een wandeling maakte. Het was maar goed dat hij niet losliep want anders was ik er lelijk bij geweest. Weet je wat die hond deed? Hij liep eerst te snuffelen, aldoor te snuffelen. Net of hij in de gaten had dat hier in de buurt een konijn of haas zat. Ja, ja, hij rook het wel goed hoorl En toen zijn baas ook langs de struik kwam begon hij toch zo wild te doen. Blaffen en krabbelen met zijn poten. Het was net of hij zeggen wou: Baas, hier zit een lekker hapje voor u, toe zal ik het even vangen? Nero, laat dati Laat die rat daar maar zitten. Wil Je soms je snuit zeer doen aan die scherpe dorens. Kom mee, hou je een beetje koest alsjeblieftl Dat zei de baas en opeens gaf hij een ruk aan de riem. Nou, en toen had Nero er wel genoeg van. Ik blij natuurlijkl Hal hal Die man dacht dat ik een rat was. Lelijk misgeradenl Maar ja, ik moet toch op mijn hoede zijn. Het is maar beter dat ik me nog even goed verberg. Toen het begon te schemeren ben ik weggewipt. In de duinen is het immers veel te gevaarlijk. En het wordt elke dag drukker en drukker.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.