+ Meer informatie

Driehoeksoverleg

1 minuut leestijd

Mevrouw mr. J. C. F. van Gelder, officier van Justitie in Middelburg, laat desgevraagd weten dat de zaakWattel dit jaar inmiddels twee keer is voorgekomen bij de rechtbank. „In beide gevallen leidde dat tot de uitspraak dat de dagvaarding van het Openbaar Ministerie nietig was. De rechtbank heeft zich inhoudelijk dus nog niet over de kwestie uit kunnen spreken. Er ligt nog wel een uitspraak van de kantonrechter in Middelburg. Die heeft Wattel in verband met dertien overtredingen van de Kampeerwet veroordeeld tot een geldboete van 500 gulden, waarvan 250 gulden voorwaardelijk, per overtreding, met een proeftijd van twee jaar". Mevrouw van Gelder wil zo

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.