+ Meer informatie

IN MEMORIAM BROEDER JACOBUS JOHANNES DE GRAAF

1 minuut leestijd

Het landelijk Comité ter voorbereiding van ouderlingen- en diakenenconferenties spreekt groot verdriet uit over het plotseling heengaan van Koos de Graaf, die al geruime tijd zijn gewaardeerde bijdragen aan het Comité leverde. Wat moet dit een groot verlies voor zijn vrouw en kinderen zijn. Op 54-jarige leeftijd een man en vader te moeten verliezen, grijpt in het leven diep in, zeker als van iemand gezegd kan worden dat zijn leven bestond uit zorg en toewijding voor iedereen. Zo stond het vermeld in het overlijdensbericht en zo hebben we hem ook ervaren als leden van het landelijk ambtsdragerscomité. Hij droeg een diakonaal hart in zich om. Zijn inbreng in het werk van ons Comité richtte de aandacht altijd op de zwakken in kerk en samenleving. De roeping van de kerk van Christus om oog te hebben voor degenen die om welke oorzaak dan ook in de berm van de samenleving terecht waren gekomen, bracht hij zelf ook op heel duidelijke wijze in zijn eigen persoonlijke omgeving in praktijk.

De Here zal allen die hem lief waren hopelijk kracht willen geven om dit grote verlies te verwerken. Binnen het Comité zullen zijn inzet en toewijding in dankbare herinnering worden gehouden.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.