+ Meer informatie

Koningin bij jubileum SVB

1 minuut leestijd

AMSTERDAM — Koningin Juliana heeft dinsdagmiddag in het gebouw van de Sociale verzekeringsbank aan de Apollolaan in de hoofdstad de bijeenkomst ter gelegenheid van het 75-jarig bestaan van dit instituut bijgewoond.

Tijdens de bijeenkomst maakte staatssecretaris Mertens (Sociale zaken) negen koninklijke onderscheidingen bekend. De hoogste onderscheiding was voor de president-directeur van de bank, de heer K. Z. J. Weenink, dit tot ridder in de orde van de Nederlandse leeuw was benoemd. De chef van de afdeling pensioenen en renten, de heer N. G. op 't Hof, werd officier in de orde van Oranje Nassau. Ridder in de orde van Oranje Nassau werden de heren F. Roschar, chef van de afdeling automatisering, en de heer T. Molleman, bureauchef bij de afdeling pensioenen en renten. Voorts waren vijf eremedailles, verbonden aan de orde van Oranje Nassau, toegekend.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.