+ Meer informatie

Reorganisatie Volvo Car BV nu definitief

1 minuut leestijd

ELMOND — De reorganisatie van /o Car BV gaat definitief door. Dat 't de raad van bestuur gisteren been. De bonden hebben eerder deze k na een ledenvergadering de be;ing genomen zich niet langer te veren tegen de reorganisatie waardoor n 900 arbeidsplaatsen zullen verjnen. 600 werknemers zullen moeworden ontslagen. Ook de centrale ememingsraad heeft een positief les uitgebracht over de reorganisa-

e raad van bestuur hoopt nog deze ind met de vakorganisaties overitemming te bereiken over een so.1 plan. oor de reorganisatie komt het bet uit op een personeelsbestand van lO werknemers. De raad van bestuur 't de intentie uitgesproken dat nij de komende jaren te handhaven, /o Car heeft na de reorganisatie een iuktiecapaciteit van 85.000 auto's jaar. Door produktiviteitsverbeng wil de raad van bestuur dat nij de komende jaren weer verhogen.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.