+ Meer informatie

RAADSEL 166

1 minuut leestijd

Beste jongens en meisjes.

Al weer heel wat goed opgeloste septemberraadsels mocht ik ontvangen. Denken jtdlie er wel om dat de tijd erg hard opschiet óm ze in te zenden. Want als straks de antwoorden van die raadsels in het RD komen te staan hoefje natuurlijk niets m.eer op te sturen omdat dan alles overgeschreven kan worden uit de krant. En daar is het ons echt niet om te doen. Enfin, ik hoop dat er nog meer binnenkomt!

De hartelijke groeten van

Oom KOOS
(Voor kinderen, jonger dan 10 jaar) In Johannes 18 kim je heel wat antwoorden vinden. 1. Ken je de naam van een beek? 8. Wie ging over die beek? 3. Wie gingen er mee? 4. Als je over die beek was kwam je in een 6. Kwam de Heiland er vaak? 6. Wie wist deze plaats heel goed? 7. Wat hadden de vijanden bij zich? 8. Welk wapen kan dat geweest zijn?

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.