+ Meer informatie

Adviseur voor kleinbedrijf in Rijnmond

1 minuut leestijd

ROTTERDAM — Kleine en middelgrote ondernemers in het Rijnmondgebied kunnen sinds vorige week ger bruik nmaken van de kennis en ervar ring, die bij grote bedrijven aanwezig is.

De stichting „Kleinnood" heeft met steun vsn de Kamer van Koophandel in Rotterdam, het openbaar lichaam Rijnmond en de gemeente Rotterdam een regionaal consulent in de Maasstad gestationeerd di'e het midden- en kleinbedrijf desgevraagd met raad en daad terzijde zal staan. „Kleinnood" werd iii 1979 opgericht met als doel kleine oni dernemers te laten meedelen in dè Know-how van hun grote „broers", Twintig grote ondernemingen en in-stellingen hebben deskundige man:^ kracht beschikbaar gesteld. „Kleinnood" richt zich vooral op bedrijven iij de industriële sector. Ondernemers, A\^ daar behoefte aan hebben, kunnen vig de regionaal consulent een gratis advie| krijgen. •;

LISSE Pas als het corso rijdt is het definitief lente, zegt men in de' bollenstreek! A.s. zaterdag 25 april is het dan weer zover. Dan trekken plm. 40 bloemenwagens onder hét motto ,,Bol en bloem" langs de 5l km lange route van Haarlem naaf Noordwijk. In de Hobaho-hallen te Lisse wordt nu met man en macht onder leiding van deskundigen, gewerkt aan de praalwagens. De baferf van het corso gaan dit jaar naar ge$ handicaptenorganisaties.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.