+ Meer informatie

Wellicht uitbreiding openbare bibliotheek in Alblasserdam

2 minuten leestijd

ALBLASSERDAM — Indien op 2 februari dè raad akkoord gaat met het voorstel om het gebouw van de stichting gemeenschappelijke openbare bibliotheek met 200 vierkante meter uit te breiden, streeft men er naar dit nog in 1984 te realiseren. Met de,;, uitbreiding is een bedrag van 400.00O gul-,, den gemoeid. '' Dit is uiteindelijk het resultaat van de bespre-t, kingen tussen het bibliotheekbestuur en ge^^g^JM meentebestuur, die vanaf 1976 al zijn gevoerd-.SV'W De bibliotheek heeft een oppervlakte van SSqr', vlerkante meter en volgens de toenmalige normen/ eisen diende een openbare bibliotheek in eert " plaats als Alblasserdam 950 vierkante metec_ groot te zijn.

Er 2iin betere kledingzaken, maar wel eens een prachtig verlichtingshuis gezien? Waarschijnlijl< met. want die zijn schaars. Papendrecht heeft 20'n verlichtingshuis, met UITSLUITEND KLASSIEKE verlichting en een uitgebreide kollektie kleinmeubelen. Het is beslist de moeite waard eens te komen kijken. Een werkelijk unieke sortering voor prijzen die u zullen meevallenl •

[e^veld
VERLICHTING Papendrecht, Winkelcentrum De Meent. tel. 078-150878, maandag gesloten. Een aantal jaren is gewerkt aan een plan tot in-^ ' zou dan in twee verdiepingen worden ondergei|"?;|B bracht in de gi:ote zaal. Na stopzetting van datf "^^ plan zijn verschillende andere mogelijkheden be-"' zien, zoals onderbrenging in het gebouw van dö Corn. Vroegestichting, verkoop van het huidige* gebouw en nieuwbouw elders en het plaatsen van een verdieping op het gebouw. '' Mede onder invloed van de economische ont-.t' wikkelingen zijn de wensen ten aanzien van bcg schikbaar te stellen oppervlakte drastisch ver'^, laagd. -'' Besloten werd toen tot een in 1984 maximaal, te- investeren bedrag van 400.000 gulden, bestemd voor de uitbreiding van het bestaande " gebouw van de bibliotheek. Dat besluit stond centraal tijdens het daarop volgende overleg tussen • B en W en het bibliotheekbestuur. Het ontwerp is^een uitbreiding van de bibliotheek aan de zuid^'' zijde met een oppervlakte van 200 vierkante me»"' ter.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.