+ Meer informatie

GEEN INSPRAAK BIJ AANLEG NIEUWE WEG

1 minuut leestijd

ARNHEM — Gedeputeerde Staten van Gelderland hebben voorgesteld 5,5 miljoen gulden uit te trekken voor de reconstructie van een deel van de provinciale secundaire weg 63 (Zevenaar-Bingerden).

De .reconstructie omvat dè aanleg van een nieuwe ongeveer vijf kilometer lange weg naast de bestaande weg.

Door deze tracering worden geen nieuwe doorsnijdingen in het gebied gemaakt en kan de langs de bestaande weg aanwezige beplanting bijna geheel worden gehandhaafd.

In het voorstel aan provinciale staten zeggen G. S. dat bezwaren tegen het plan nauwelijks denkbaar zijn.

De gemeenten Angerlo en Zevenaar vinden de aanleg van de weg belangrijk. Daarom besloten G. S.gen inspraaik te geven voor het plan, ook al omdat geen acties tegen de aanleg worden verwacht. Het niet-toepassen van de inspraakprocedure beschouwen G. S. overigens wel als een uitzondering. Aangezien er geen belangen worden geschaad, de gemeenten achter de plannen staan en uit overwegingen van •verkeerveiligheid siiSoed ïs geboden, is zo'n uitzonderingsgeval gerechtvaardigd, aldus G. S! ^

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.