+ Meer informatie

Ontmoetingsdag te Doornspijk

1 minuut leestijd

D.V. ZATERDAG 25 AUGUSTUS 1973

We nodigen weer alle vrienden en vriendinnen van „Bewaar het Pand” en ook belangstellenden uit onze zesde ontmoetingsdag bij te wonen. Deze zal D.V. zaterdag 25 augustus a.s. worden gehouden in de Ned. Herv. kerk te Doornspijk. Er is ruime parkeergelegenheid. Doornspijk is gemakkelijk vanuit het noorden en andere streken van het land te bereiken. Er zullen maatregelen getroffen worden voor de verzorging van koffie en eventueel frisdrank tijdens de pauze. De indeling van de dag is D.V. als volgt: MORGENSAMENKOMST, aanvang half 11:


Opening: Ds. G. Blom.
Spreker: Ds. R. Kok. Onderwerp:
‘Bevinding vrucht van de beproeving’
Sluiting: Ds. D. J. van Vuuren.
Pauze.


MIDDAGSAMENKOMST, aanvang 2 uur:


Opening: Ds. H. C. van der Ent.
Spreker: Ds. M. C. Tanis. Onderwerp:
„Een blik uit het venster”.
Sluiting: Ds. H. van Leeuwen.


Laat men nu reeds maatregelen nemen om zoveel mogelijk gezamenlijk te komen. En laten we niet vergeten, dat aan de zegen des Heeren alles gelegen is. De Heere geve ons weer een ontmoetingsdag in Zijn gunst.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.