+ Meer informatie

VAN DE REDAKTIE

1 minuut leestijd

De kommissie van redaktie van ons blad is uitgebreid met de predikanten H.C. van der Ent te Katwijk aan Zee en M. C. Tanis te Barendrecht, die onder ons voldoende bekend zijn, zodat we hen niet behoeven te introduceren. Beide predikanten hebben al eerder in ons blad geschreven. We heten hen van harte welkom in onze kring en hopen, dat ook hun arbeid voor ons blad velen tot zegen mag zijn.

In dit nummer vindt u al een artikel van Ds. v.d. Ent.

Een ander punt is de uitgave van een boekje met preken van de onder ons bekende predikanten. Het aantal reakties is nog niet voldoende. We moeten de uitgave nog even laten rusten, maar dit punt blijft onze aandacht houden. Er komen nog dagelijks aanmeldingen binnen. Zo mogelijk hoort u er spoedig nader van.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.