+ Meer informatie

ABWZ

1 minuut leestijd

7,3% (van belastbaar inkomen) Ziekenfondspakket 1,2% (van bruto inkomen, werknemersdeel) ca. ƒ14,-(vast bedrag) N.B. Uw ziekenfonds zal u over de exacte vaste bedragen, alsmede over de manier van betalen, nader berichten. Eigen risico in de AWBZ Vanaf 1/1/92 kan uw ziekenfonds u de mogelijkheid aanbieden om in het AWBZpakket een eigen risico te nemen. Tegen het nemen van een bepaald bedrag aan eigen risico staat dan een verlaging van de nominale premie. Dat eigen risico kunt u nemen voor het gehele AWBZ-pakket of voor aparte delen daaruit; in 1992 kan dat voor hulpmiddelen en geneesmiddelen. Uw ziekenfonds is overigens niet verplicht om u de mogelijkheid van een eigen risico te bieden. Zij zullen u ook op dit punt nader berichten.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.