+ Meer informatie

Agenda

1 minuut leestijd

Dat moet een buitengewoon vreemd gesprek zijn geweest. Hoe kan iemand in een gesprek van man tot man slechts de indruk(!) krijgen dat de ander niets heeft tegen zoiets als een koppeling tussen lonen en uitkeringen? Hebben zij samen verwijld in het vervlogen verleden, toen er toch zo fijn gekoppeld werd? Of hebben zij samen wat luchtkasteeltjes gebouwd over blije uitkeringstrekkers die hen wenend van dankbaarheid om de hals zouden vallen als zij de koppeling

De Tweede Kamer heeft vandaag, de eerste dag na het zomerreces, tot elf uur vanavond ruimte op de agenda gemaakt om te discussiƫren over de verwarring rond de waoplannen van het kabinet. Morgenochtend en donderdagochtend staat het asielbeleid ter discussie. Voor morgenmiddag en donderdagavond meldt de agenda een debat over gewetensbezwaarden tegen militaire dienstplicht.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.