+ Meer informatie

Emancipatie

1 minuut leestijd

Een deel van de memorie van toelichting op de begroting van Sociale Zaken en Werkgelegenheid gaat over het emancipatiebeleid. Staatssecretaris Ter Veld schrijft daarin dat de burger na tien jaar emancipatiebeleid wel overtuigd is geraakt dat emancipatie een goede zaak is, maar dat het in de praktijk daar verder bij blijft. Het komt er dus op neer dat Nederlanders wel geëmancipeerd denken, maar niet geëmancipeerd handelen. Daar moet natuurlijk wat

Hoe de staatssecretaris overigens denkt haar voornemen in daden om te zetten, blijft onduidelijk. Een subsidie misschien vooi mannen die kunnen aantonen dat zij —en niet hun vrouw- de ramen gezeemd hebben?

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.