+ Meer informatie

Met Terdege naar het Groothertogdom Luxemburg

2 minuten leestijd

Wilt u een heerlijk verzorgde busvakantie en niet te ver van huis? Dan is Luxemburg een ideale oplossing! Luxemburg mag je Zwitserland in het klein noemen. Het kan zich qua natuurschoon meten met de pracht van de Zwitserse bergwereld, alleen op kleinere schaal. U verblijft in het oude stadje Echternach. Het centrum doet rustiek aan: leuke pleintjes, pittoreske straatjes en veel bloemen. U logeert in hotel De La Süre. Dit ligt aan het begin van een lange wandelpromenade. Er is een lift aanwezig. Alle kamers beschikken over douche en toilet.

Programma
De reis ernaartoe wordt al meteen de eerste excursiedag. U bezoekt in België de watervallen van Coo. Verder maakt u die week een schitterende natuurtocht door "Klein Zwitserland" en bezoekt u het Müllertal, een woest Ardennengebied. Natuurlijk gaat u ook de stad Luxemburg bekijken, u bezoekt daar o.a de Petruskazematten en de zeventiende-eeuwse Notre Dame. Na een bezoek aan Grevenmacher aan de Moezel gaat u naar Vianden aan de oevers van de Our. De geweldige burcht dateert uit de 14e eeuw. In Terdege van 24 januari las u er alles over. Een stoeltjeslift brengt u naar 440 meter hoogte.

Informatie
Datum: 1-5 juli.
Opstapplaatsen: Apeldoorn, Utrecht, Rotterdam.
Prijzen: abonnees ƒ 698,00 p.p. Niet-abonnees ƒ 725,00 p.p. Toeslag eenpersoonskamer ƒ 165,00. De verzorging is op basis van volpension. Reisleider: L.J. Ruijgrok.
Reserveringen bij Terdege, tel. 055-5495333; vragen naar Rika Beunk.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.