+ Meer informatie

Excuus

1 minuut leestijd

De verhalen lagen voor de opiniebladen niet voor het opscheppen. Zowel in Elsevier als in HP/De Tijd worden de perikelen van de blauwe nationale trots breed uitgemeten. De Golfoorlog komt voor de KLM als geroepen, vindt KLM-watcher Roel Gooskens. „De crisis verschaft de KLM een excuus om maatregelen te nemen die ze al lang had moeten nemen. Men heeft de afgelopen jaren, toen het met de hele luchtvaartindustrie zo goed ging, gewoon met het hoofd in de wolken gelopen. Alsof de sky voor goed de limit zou zijn. Van managers die tonnen verdienen mag je toch anders verwachten".

Veel Sowjet-Unie in Hervormd Nederland. Rusland-onderzoeker Hendrikse acht de kans op een staatsgreep klein. „Ik hoop dat Gorbatsjov het vertrouwen in zich weet. te herstellen. De mensen die bereid zijn er wat van te maken, hebben dat vertrouwen niet meer. Gorbatsjov moet het op dit ogenblik hebben van mensen van wie hij het helemaal niet moet hebben: de mensen die goed kunnen marcheren, de KGB. En die proberen hem vast te houden".

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.