+ Meer informatie

Onrustig weekend Oud-Beijerland

1 minuut leestijd

OUD-BEIJERLAND - De gemeente Oud-Beijerland heeft een onrustig weekeinde achter de rug. Zowel in de nacht van vrijdag op zaterdag als de daaropvolgende nacht moest de politie ingrijpen bij ongeregeldheden in uitgaansgelegenheden.

In de nacht van vrijdag op zaterdag vond er op het Marktplein en het Vierwiekenplein een steekpartij plaats, waarbij diverse personen gewond raakten. De politie verrichte drie arrestaties.

Het incident begon in een horecagelegenheid aan het Marktplein. Twee meisjes werden daar lastig gevallen door enkele mannen. Omstanders bemoeiden zich met het relletje, waarna buiten een flinke vechtpartij ontstond. De politie arresteerde twee broers van 22 en 23 jaar uit Bellingwolde en Oud-Beijerland en een 21-jarige man uit Delfzijl. Twee personen moesten zich in het ziekenhuis aan hun verwondingen laten behandelen.

In de nacht van zaterdag op zondag moest de politie opnieuw in actie komen bij een opstootje in een horecagelegenheid op het Marktplein. Agenten die tussenbeide kwamen, werden gehinderd door omstanders. De agenten verrichten daarbij twee arrestaties.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.