+ Meer informatie

Ina's "Andra"-trilogie

1 minuut leestijd

Van haar boeken noem ik hier de Andra-trilogie, die in 1986 (in tweede druk) verscheen, met een omslag van Reint de Jonge: "Achter de schermen", "Een hand vol leven" en "Waarom wij?" Het eerste boek gaat over Andra Hierck, die moet meemaken dat haar jeugdvriend Jelmer niet met haar trouwt, maar met haar beste vriendin Jenny. In het volgende deel komen we Femke en Matte Hierck tegen, wier huwelijk eerst kinderloos blijft omdat Matte geen kind wil. Op vakantie in Canada verzorgen ze het dochtertje van goede kennissen, Mireille. Dan ontdekt Femke dat ook Matte toch wel van kinderen houdt. Het huwelijksschip dreigt echter aanvankelijk toch te stranden.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.