+ Meer informatie

Obstakels inj Langeweg |

1 minuut leestijd

APELDOORN - , j gemeente wil van | straat een veiliger woof traat maken". Met d doel is de voorlichtinj bijeenkomst opgezet ^ donderdag 16 april geh^ den wordt in hotel Blo©) ink te Apeldoorn, voor I woners in deze omgevÜ . Er kunnen zich vi schillende problem voordoen in het verkei Een daarvan is dat de w ligheid van voetgange. fietsers en spelende ki deren in gevaar komt de het snelverkeer in straat.

Een ambtenaar van afdeling verkeer is d. ook van 19.30 tot 20. uur aanwezig om vrag te beantwoorden, en c de plannen van de meente toe te lichten. E vendien is het de bede line een, werkgroep op richten die zowel voorna-onderzoek zal plegei Er zullen namelijk e tweetal obstakels op h wegdek van de Langew worden aangebracht in vorm van een plantsoer je, om de weg te vi smallen.

Met het plan loopt gemeente vooruit op h verkeerscirculatieplan dat deze zomer in de i spraak komt.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.