+ Meer informatie

Pinkstergemeente Vlissingen wil Herv. kerk kopen

1 minuut leestijd

VLISSINGEN — De Pinkstergemeente van Vlissingen wil de Hervormde Johanneskerk graag kopen. De Pinkstergemeente maakt er al maanden gebruik van, nadat het eigen gebouw door brand werd verwoest. Het verzoek van de Pinkstergemeente om het kerkgebouw te mogen kopen, wordt op dit moment door de Hervormde gemeente overwogen.

De Hervormde ds. L. de Liefde deelde desgevraagd mede, dat wanneer tot verkoop van de Pinkstergemeente zou worden overgegaan de reden zou liggen in het feit dat de Hervormde gemeente van Vlissingen in een niet al te beste financiële positie verkeert. Ds. De Liefde verwacht dat medio mei een definitief antwoord aan de Pinkstergemeente kan worden gegeven. Bij verkoop van de Johanneskerk "zal de gemeente moeten uitwijken naar een ander kerkgebouw, waarbij gedacht wordt aan het kerkgebouw van de doopsgezinden in Vlissingen.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.