+ Meer informatie

Ds. Den Boer krijgt visum voor VS

1 minuut leestijd

DIRKSLAND - Ds. A. M. den Boer, predikant van de Gereformeerde Gemeenten, heeft gisteren zijn visum voor de Verenigde Staten gekregen. Op 11 december wordt hij bevestigd als predikant van de Netherlands reformed congregation te Grand Rapids (Covell Avenue).

Ds. Den Boer kreeg het visum, waarop hij meer dan een halfjaar heeft gewacht, gisteren tijdens een bezoek aan het consulaat te Amsterdam. In april nam hij het beroep aan naar Grand Rapids. In september nam hij al afscheid van de gemeente Dirksland.

De predikant wijt de lange wachttijd aan de sinds 11 september 2001 verscherpte immigratieregels in de VS. Het echtpaar Den Boer hoopt volgende week te vertrekken.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.