+ Meer informatie

Vishaakje in keel

1 minuut leestijd

De 50-jairige mevrouw J. E. van Ithemmulder uit Rotterdam heeft zaterdagavond tijdens het eten van een paling een vissershaakje ingeslikt. Zij moest naar het Dijkzigtziekenhuis worden overgebracht, waar het haakje operatief uit haar keel werd verwijderd.

De NS overweegt slechts of het nog zinvol is een gedeeltelijk dubbelspoor te handhaven, zo heeft een woordvoerder van de NS meegedeeld.

Het onderhoud kost bovendien veel geld. Men heeft het plan om het gedeelte eensporig te maken. Overleg daarover met verschillende instanties is nag gaande. Op de lijn rijden dagelijks 7 passagiierstreinen heen en terug. In het zomerseizoen komt er nog een trein bij. 'Verder maken nog enkele goederentreinen van de baan gebruik.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.