+ Meer informatie

Jaargangbanden

2 minuten leestijd

Tot 15 oktober bestaat de gelegenheid een band voor de 13e jaargang te bestellen.

Bestellingen uitsluitend door storting of overschrijving van ƒ 1.40 op onze girorekening 149473.

Wilt U deze datum goed in gedachte houden? Vorige jaren hebben wij steeds gewacht, omdat lang niet alle bandenafnemers hadden besteld, maar dit geeft terecht moeilijkheden met diegenen, die op tijd bestellen en dan ook gaarne op tijd de band ontvangen.

Voor uw medewerking hartelijk dank.

Als consulent van de gemeente Gouda en als tijdelijk voorzitter van het L.V. van Jongelingsverenigingen acht ik mij dan ook verplicht een ernstig beroep te doen op onze verenigingen en op de lezers van ons blad.

Stuurt onze vrienden in Gouda een gift! U zou natuurlijk ook boeken kunnen sturen, maar dat kan allerlei moeilijkheden geven, en daarom, als U een gift stuurt, kunnen ze zelf kopen, wat ze het hardst nodig hebben.

Hoe dikwijls is in onze kring de onderlinge vriendschap en het meeleven met elkaar al niet gebleken. Vrienden en vriendinnen, blijft ook nu niet achter! Zelfs de kleinste gift wordt in dank aanvaard.

Het adres, waar U het geld naar toe kunt sturen is de heer H. Hoogendoorn, Ridder van Catsweg 244a, Gouda, die voorzitter van de vereniging is. Zijn gironummer is 149473.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.