+ Meer informatie

Jongen bekent moord op tante

1 minuut leestijd

MAARTENSDIJK (ANP) - De 18-jarige B. P. uit Zaandam heeft tegenover de recherche bekend dat hij op 16 december in Westbroek (gemeente Maartensdijk) zijn 62-jarige

tante heeft doodgestoken.

De man van het slachtoffer, de 64jarige C. S uit Groenekan, wordt ervan verdacht P. tot de moord te hebben aangezet, zo heeft de politie gisteren meegedeeld.

Beide echtelieden leefden al geruime tijd in onmin met elkaar. De vrouw woonde sinds enige weken niet meer thuis maar bij een vriendin in Westbroek. Op de dag van de moord kwam P. met een mes de woning In Westbroek binnen en begon volgens de politie als een dolleman op het slachtoffer in te steken. De vriendin werd door P. eveneens neergestoken. Ze werd ernstig gewond maar ze is inmiddels aan de beterende hand, aldus de politie. Dank zij een duidelijk signalement dat de vriendin van de dader gaf, kwam de politie P. al snel op het spoor.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.