+ Meer informatie

Afscheid van secretaris inLeersum

1 minuut leestijd

LEEBSUM — Tijdens een raadsvergadering van donderdagavond heeft men in Leersum afscheid genomen van de gemeentesecretaris, de heer H. WDam. Deze ontving uit handen van de voorzitter, loco-burgemeester J. van Dpom tevens een eremedaille in goud verbonden aan de orde van Oranje Nassau omdat hij gedurende 35 jaar zijn functie als gemeentesecretaris vervuld heeft.

In deze periode verdriedubbelde het inwonertal van de gemeente zich maar de heer Dam wist volgens de voorzitter steeds met de tijd mee te groeien en vriendelijk en belangstellend Leersum en haar inwoners te dienen. De secretaris zei blijmoedig afscheid te nemen en wenste zijn opvolger de heer F. H. Cornelissen die in deze vergadering beëdigd werd veel bevrediging in zijn nieuwe werkkring toe.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.