+ Meer informatie

Libië helpt Nicaragua

1 minuut leestijd

MANAGUA — Nicaragua en Libië hebben een overeenkomst getekend voor samenwerking op technologisch, cultureel en economisch gebied, zo heeft het Nicaraguaanse ministerie van Binnenlandse Zaken vrijdag bekendgemaakt.

De tweejarige overeenkomst is het gevolg van een bezoek dat minister Tomas Borge onlangs aan Libië bracht. Het akkoord voorziet in de verkoop van Libische olie aan Nicaragua en het verlenen van krediet.

Volgens de mededeling van het ministerie zullen de beide ook samenwerken in de ontwikkeling van een landbouwprogramma, dat voor 51 procent door Nicaragua en voor 49 procent door Libië betaald zal worden.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.