+ Meer informatie

I-^.; Leidse exf directeur I weer terug

1 minuut leestijd

LHDEN — De voormalig directeur van de Groenoordhallen in Leiden, T. C. Daey Ouwens, die na een conflict met de gemeente dreigde te worden ontslagen, 2al deze week in dienst van de gemeente terugkeren. Hij wordt consulent lichamelijke oefening. Een woordvoerder van de gemeente Leiden heeft dit dinsdag bevestigd.

Daey Ouwens werd in 1974 door B en W geschorst, omdat uit een onderzoek was gebleken, dat hij onvoldoende tactisch om ging met huurders en in een slepend conflict was gewikkeld met de restaurateur.

Daey Ouwens vocht de beslissing van feet gemeentebestuur aan en kreeg gelijk van de ambtenarenrechter, die Leiden opdroeg de voormalige directeur weer in dienst te nemen.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.