+ Meer informatie

Kerstzegels

1 minuut leestijd

pel is de ontwerper van de zegel (80 cent) voor het nieuwe wetboek. Er wordt een passage uit het boek afgedrukt, met in de vorm van een driehoek de tekst "nieuw burgerlijk wetboek 1.1.1992".

Ir. W. Dik, voorzitter van de Raad van bestuur Koninklijke PTT Nederland, heeft op 18 december de "wetboek"-zegeI aangeboden aan minister Hirsch Ballin (Justitie). De "TU-Delft"-zegel wordt op 7 januari gepresenteerd aan de minister van onderwijs. Ritzen.

We vermelden nog zegels uit onderstaande landen: België - Zegel verschenen op 25 november met afbeelding van een oude ikoon uit de Abdij te Chevetogne; Brazilië — Moderne gestyleerde weergave van de geboorte van Christus werd afgedrukt op een zegel van 70,00 CrS; datum van uitgifte 20 november; Spanje - Afbeeldingen uit de zestiende eeuw prijken op twee zegels, 25 en 45Pes., die op 22 november in de verkoop kwamen.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.